HuisjeHuisje maakt woningruil makkelijker

De nieuwe gratis app HuisjeHuisje maakt het zoeken en vinden van een leuk huurhuis in de eigen woonplaats of in een andere regio veel makkelijker. HuisjeHuisje is een initiatief van SSW en 25 andere woningcorporaties.

De app helpt u sneller bij het vinden van een ander huurhuis!

Zoeken, ruilen, verhuizen
HuisjeHuisje is er voor iedereen met een huurhuis in Nederland die graag wil verhuizen. De app is een initiatief van 26 woningcorporaties met samen ruim 336.000 huurwoningen.

Hoe werkt het?
U kunt de app gratis downloaden en gebruiken. Wilt u graag van huis ruilen, dan plaatst u in de app foto’s en informatie over uw eigen huurhuis, straat en buurt. Door het invullen van huishoudgrootte en -inkomen ziet u alleen betaalbare (sociale) huurwoningen waar u ook écht kunt gaan wonen! Daarna kunt u huizen zien van andere huurders die graag willen ruilen. U ziet bij iedere aangeboden woning wat de huur is die u gaat betalen. Dus geen nare verrassingen achteraf!

Verliefd op een huis?
Helemaal verliefd op een huis? Dan 'liked' u de woning. Bij een wederzijdse ‘like’ is er een match, kunnen jullie met elkaar chatten en een afspraak maken om elkaars woning te bekijken. Allebei tevreden? Dan kunt u SSW vragen van woning te ruilen.

De app is er voor iPhone en telefoons met Android.  

Kijk op HuisjeHuisje.nl voor meer informatie.