Huurderskrant

Wonen 2 - oktober 2017

Wonen 2 - oktober 2017

Nieuwe woonkansen: daar hebben we op 30 augustus letterlijk en figuurlijk een begin mee gemaakt. Op die dag sloegen we de eerste paal van het appartementengebouw De Leijen Zuid met 99 nieuwe sociale huurwoningen. Ook zijn we samen met de huurders van het Tuinstraatkwartier weer een stap verder richting een nieuwe toekomst van de woningen. Geweldig hoe de bewonerscommissie zich inzet voor dit ingrijpende plan. Verder leest u over 'Een stukje Mongolië in Bilthoven' en over een aantal koffiebezoeken die Jessie heeft gehad.

Wonen 1 - juni 2017

Wonen 1 - juni 2017

Dit is het vernieuwde bewonersblad WONEN. Een blad met vooral verhalen van huurders en wat belangrijke informatie vanuit ons. Bewonersvereniging Woonspraak heeft ook een vaste plek gekregen.

Lijkt het u leuk om mee te werken aan een volgend nummer, of heeft u een tip voor de redactie? Laat het ons weten via redactie@ssw.nl.

Wonen & Welzijn 78 - december 2016

Wonen & Welzijn 78 - december 2016

Familie De Heus is verhuist naar een andere huurwoning die past bij hun wensen en inkomen. Deze doorstroming is belangrijk. Want dit biedt kansen voor iemand die al heel lang op de wachtlijst staat. Verder leest u onder andere over de prestatieafspraken, leest u over hoe we kosten besparen door meerdere werkzaamheden in één keer uit te voeren, blikken we terug en kijken we vooruit en meer.