Huurderskrant

Wonen 3 - februari 2018

Wonen 3 - februari 2018

Dit jaar bestaan we 100 jaar! Oud-directeur-bestuurder Ad van Zijl en de huidige directeur-bestuurder Jessie Bekkers-van Rooij blikken terug en kijken vooruit in de rubriek Trots. Daarnaast leest u onder andere over ons enthousiaste zwerfvuilteam in Brandenburg en we hebben een mooi gesprek gehad met beeldende kunstenares Sophie Markerink.

Wonen 2 - oktober 2017

Wonen 2 - oktober 2017

Nieuwe woonkansen: daar hebben we op 30 augustus letterlijk en figuurlijk een begin mee gemaakt. Op die dag sloegen we de eerste paal van het appartementengebouw De Leijen Zuid met 99 nieuwe sociale huurwoningen. Ook zijn we samen met de huurders van het Tuinstraatkwartier weer een stap verder richting een nieuwe toekomst van de woningen. Geweldig hoe de bewonerscommissie zich inzet voor dit ingrijpende plan. Verder leest u over 'Een stukje Mongolië in Bilthoven' en over een aantal koffiebezoeken die Jessie heeft gehad.

Wonen 1 - juni 2017

Wonen 1 - juni 2017

Dit is het vernieuwde bewonersblad WONEN. Een blad met vooral verhalen van huurders en wat belangrijke informatie vanuit ons. Bewonersvereniging Woonspraak heeft ook een vaste plek gekregen.

Lijkt het u leuk om mee te werken aan een volgend nummer, of heeft u een tip voor de redactie? Laat het ons weten via redactie@ssw.nl.