Huurderskrant

Wonen 1 - juni 2017

Wonen 1 - juni 2017

Dit is het vernieuwde bewonersblad WONEN. Een blad met vooral verhalen van huurders en wat belangrijke informatie vanuit ons. Bewonersvereniging Woonspraak heeft ook een vaste plek gekregen.

Lijkt het u leuk om mee te werken aan een volgend nummer, of heeft u een tip voor de redactie? Laat het ons weten via redactie@ssw.nl.

Wonen & Welzijn 78 - december 2016

Wonen & Welzijn 78 - december 2016

Familie De Heus is verhuist naar een andere huurwoning die past bij hun wensen en inkomen. Deze doorstroming is belangrijk. Want dit biedt kansen voor iemand die al heel lang op de wachtlijst staat. Verder leest u onder andere over de prestatieafspraken, leest u over hoe we kosten besparen door meerdere werkzaamheden in één keer uit te voeren, blikken we terug en kijken we vooruit en meer.

Wonen & Welzijn 77 - september 2016

Wonen & Welzijn 77 - september 2016

Onderhoud, wie betaalt wat? Dat is niet altijd even duidelijk. Daarom besteden we daar aandacht aan in deze Wonen & Welzijn. Verder leest u over het doorstroomproject: van groot naar passend, het jaarlijkse uitstapje met bewonerscommissies, Woonspraak en onze Raad van Commissarissen en Eneco stopt.