Schoonmaak

Wij laten in onze complexen de algemene ruimten, zoals de entree, trappenhuis en galerijen, schoonmaken door Schoonmaakbedrijf Gom.
 
Om de dienstverlening te verbeteren hebben wij besloten om de manier van schoonmaken te wijzigen. Vanaf 1 juli 2013 wordt er niet meer schoongemaakt volgens een schoonmaakrooster. Maar er wordt schoongemaakt als het nodig is. Wij zien een beter resultaat en we letten op de kwaliteit. Deze manier van werken is voor ons beter controleerbaar en levert voor u schonere algemene ruimten op. 
 
Indien aangegeven in uw huurcontract, betaalt u voor deze schoonmaakwerkzaaheden via de servicekosten.

In het contract zijn ook eenheidsprijzen afgesproken voor schoonmaakopdrachten die maar af en toe voorkomen. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van fecaliĆ«n, graffiti en het laten schoonmaken van dakgoten. Er kan dan snel volgens een vooraf vastgestelde prijs een opdracht gegeven worden zodat uw algemene ruimten snel weer schoon zijn.

FAIR
De kosten voor het opruimen van fecaliƫn en het verwijderen van graffiti valt onder het FAIR-beleid. FAIR houdt eigenlijk in: de vervuiler betaalt! Onze wijkbeheerders doen altijd hun best om de vervuiler te vinden. Als we de vervuiler niet vinden worden de kosten verhaald op alle bewoners van het complex. Wilt u meer informatie over het FAIR-beleid? Neem dan contact op met onze wijkbeheerders.

Heeft u vragen of bent u ontevreden over de schoonmaak in uw flat, neem dan contact op met onze wijkbeheerders via 030 220 58 33.