Reparatieverzoek

SSW doet er alles aan om uw woning in een goede conditie te houden. SSW verricht veel onderhoud en reparaties. Maar een aantal reparaties moet de huurder zelf (laten) doen. In de folder Onderhoud. Wie betaalt wat? proberen wij zo duidelijk mogelijk aan te geven wie verantwoordelijk is voor welk soort onderhoud. Onderhoud is immers een zaak van huurder en verhuurder.

Meld uw reparatieverzoeken zo snel mogelijk aan ons. Hiermee voorkomt u overlast en kunnen wij mogelijke gevolgschade aan uw woning voorkomen. U kunt uw reparatieverzoek hieronder stapsgewijs invullen.

Heeft u een spoedeisende reparatie? Geef dit dan telefonisch aan ons door. Hiervoor zijn we 24-uur per dag bereikbaar op ons telefoonnummer 030 220 58 33. Kijk in de folder Reparaties en storingen voor meer telefoonnummers van onderhoudsbedrijven.

Als er is ingebroken in uw woning moet u aangifte doen bij de politie. Meldt de inbraak ook bij SSW. Ook hiervoor zijn we 24-uur per dag bereikbaar op ons telefoonnummer 030 220 58 33.

Reparatieverzoek indienen