Serviceabonnementen

Het ontstoppen van de riolering. Klein dagelijks onderhoud aan de woning. Het zijn werkzaamheden waar u als huurder zelf verantwoordelijk voor bent. Maar niet iedereen is even handig om kleine reparaties zelf uit te voeren. Daarom kunt u hiervoor SSW inschakelen. Wij hebben daar twee serviceabonnementen voor ontwikkeld.

Ontstoppen van de riolering
Als u een verstopping heeft van de riolering binnen en buiten de woning dan zorgen wij dat het probleem verholpen wordt. Het schoonhouden van afvoerputjes en sifons valt hier niet onder. U betaalt € 0,80 per maand.

Klein dagelijks onderhoud
De woning waarin u woont heeft onderhoud nodig. Door het gebruik slijten dingen immers in de woning. Voor het meeste onderhoud kunt u SSW bellen en lossen wij het probleem voor u op. In de folder Onderhoud. Wie betaalt wat? leest voor welke werkzaamheden u SSW kunt inschakelen, welke u zelf moet uitvoeren en welke werkzaamheden er onder het serviceabonnement vallen.

Dit abonnement kost € 5,00 per maand.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het serviceabonnement door aan de balie van SSW een inschrijfformulier te halen. U kunt het formulier ook online invullen en versturen. Uw abonnement gaat de eerste van de maand in, nadat wij uw formulier hebben ontvangen. U betaalt de abonnementskosten samen met de huur.

Na uw aanmelding

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsbrief van uw deelname en de kosten.

Verstopping
Als u geen serviceabonnement heeft voor het ontstoppen van de riolering, kunt u er ook voor kiezen om dit af te sluiten op het moment dat er sprake is van een verstopping van het riool. U betaalt dan wel de helft van de kosten voor de ontstopping.