Serviceabonnementen

Het schoonmaken van de dakgoten. Het ontstoppen van de riolering. Klein dagelijks onderhoud aan de woning. Het zijn allemaal werkzaamheden waar de huurder zelf verantwoordelijk voor is. Maar niet iedereen wil een ladder op om de dakgoot schoon te maken. En niet iedereen is even handig om kleine reparaties zelf uit te voeren. Daarom kunt u hiervoor SSW inschakelen. Wij hebben daar drie serviceabonnementen voor ontwikkeld. In de folder serviceabonnementen leest u daar meer over.

Schoonmaken van de dakgoten
Eenmaal per twee jaar maken wij bij uw eengezinswoning de dakgoten schoon. U betaalt € 1,35 per maand.

Ontstoppen van de riolering

Als u een verstopping heeft van de riolering binnen en buiten de woning dan zorgen wij dat het probleem verholpen wordt. Het schoonhouden van afvoerputjes en sifons valt hier niet onder. U betaalt € 0,80 per maand.

Klein dagelijks onderhoud
De woning waarin u woont heeft onderhoud nodig. Door het gebruik slijten dingen immers in de woning. Voor het meeste onderhoud kunt u SSW bellen en lossen wij het probleem voor u op. Ik de folder Onderhoud. Wie betaalt wat? leest voor welke werkzaamheden u SSW kunt inschakelen, welke u zelf moet uitvoeren en welke werkzaamheden er onder het serviceabonnement vallen.

Dit abonnement kost € 5,00 per maand. Als u besluit om deel te nemen aan dit serviceabonnement brengen wij entreekosten in rekening. De entreekosten bedragen € 30,00.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het serviceabonnement door aan de balie van SSW een inschrijfformulier te halen. U kunt het formulier ook online invullen en versturen. Uw abonnement gaat de eerste van de maand in, nadat wij uw formulier hebben ontvangen. U betaalt de abonnementskosten samen met de huur.

Na uw aanmelding

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsbrief van uw deelname en de kosten. Het schoonmaken van de dakgoten wordt uitgevoerd door een onderhoudsbedrijf. U krijgt van dit bedrijf bericht wanneer de goten aan uw woning worden gereinigd.

Als u een verstopping heeft van het riool, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Riool Ontstoppings Centrale, telefoon: 0900 821 21 20. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Als u geen serviceabonnement heeft kunt u dit afsluiten op het moment dat er sprake is van een verstopping van het riool. U betaalt dan de helft van de kosten voor de ontstopping.